Frisør i Aarhus S

Er du på udkig efter en ny frisør i Århus S, bør du lige kaste et blik på herrefrisør Johan Karl, som har startet virkelig lukrativt koncept for mænd, der sætter pris på rigtig god service og bekvemmelighed. Hos Johan Karl kan du bestille klipning på nettet og få bragt ham lige til døren. Du slipper altså for at tage ned til frisøren og sidde og vente på, at det bliver din tur. Nu kan du sidde derhjemme eller på jobbet og blive klippet, imens du arbejder eller hygger til en fodboldkamp på TV. Her får du masser af værdi som tidsbesparelse, komfort og et højt serviceniveau, som ikke er set før hos en frisør i Århus S.

Få din nye frisure bragt til døren

Johan Karl er din frisør i Århus S, hvor du har mulighed for at opleve service i frisørbranchen på et helt nyt niveau. Glem alt om kedelige frisørsaloner, hvor du er omgivet af andre fremmede, som sidder og følger med i din klipning. Book nemt på nettet og få Johan Karl lige til døren, så du ikke skal løfte hverken et ben eller en finger. Du sidder bare hjemme i ro og mag, mens du nyder den lukrative komfort og bekvemmelighed, der er i at kunne sidde hjemme i din favoritstol og se til, imens du får en lækker ny frisure, som giver nyt liv til de gamle lokker. Ud over den unikke service er Johan Karl en fortræffelig frisør i Århus S, som virkelig kan sit kram. Han har gjort rigtig mange kunder glade og har tilført masser af friskhed og vitalitet til nyt hår.

Fleksibel frisør og høj kvalitet

Sætter du pris på fleksibilitet og muligheden for selv at kunne vælge, hvor og hvornår du gerne vil klippes? Så book hos din frisør i Århus S, Johan Karl. Fleksibiliteten er i højsæde, og du kan booke, når du lige har plads i kalenderen. Om det er en lørdag formiddag til Formel 1 eller lige inden din fødselsdagsbrunch – det er underordnet. Johan Karl er til for at imødekomme dine ønsker, så du får en unik oplevelse af et højt serviceniveau og en uovertruffen god klipning, der sidder lige i skabet. Har du nogle venner, der også godt kunne tænke sig at blive klippet i samme ombæring, får I 50,- i rabat pr. mand, hvis I bestiller sammen. Hyg jer til kampen på TV, og bliv klippet, så I er klar til en bytur senere. Mere behageligt og komfortabelt bliver det bare ikke.

Bestil også til firmaer og arrangementer

Søger du et tilbud på en god frisør i Århus S til firmaet, er det også muligt at få en firmaaftale på plads. På den måde kan I nyde godt af Johan Karls unikke koncept og få bragt servicen lige til jeres firma. Få et uforpligtende tilbud og hør mere om jeres mulighed. I kan få skræddersyet en rigtig god og favorabel løsning, hvor der er masser af penge at spare ved at bestille flere af gangen. Det kan også være, at I skal bruge en frisør i Århus S til et firmaarrangement, hvor det er også er muligt at få besøg af Johan Karl til en særlig pris.

BOOK EN TID
FORSIDE
BOOK EN TID
KONTAKT