Tak for nu!

Johan:Karl har sidste arbejdsdag d. 28. maj 2021. Derefter venter nye eventyr.

Tak fordi I har været med til at gøre det muligt!

Frisør i Aarhus V (indenfor ringvejen)

Du har ikke oplevet rigtig god service, før du er blevet klippet af Johan Karl. Med et helt unikt koncept tilbyder Johan Karl at komme ud til dig, når du har tid. Uanset om du er på arbejde, sidder derhjemme eller bare ikke har lyst til at gå til frisør inde i byen. Søger du en frisør i Århus V, kan du booke nemt og bekvemt på nettet, når du lige har tid og lyst. Johan Karl tager saksen med og kommer ud til dig, så du kan sidde i vante omgivelser og lade de gamle lokker falde mod gulvet. Det er et hidtil uset koncept, som indtil videre er blevet taget rigtig godt imod. Mænd vil have komfort, bekvemmelighed og rigtig god service. Det får du hos Johan Karl, som er en af de absolut skarpeste frisører i Århus V. 

Få din egen private frisør bragt til døren

Hvorfor lægge planer om at skulle ud af døren og måske endda sidde i kø at vente på, at det bliver din tur, når du kan sidde hjemme i de private gemakker og få en herrefrisør bragt lige til døren. Johan Karl er din private frisør, som gerne kommer i pausen i fodboldkampen, så du stadig kan nå at følge med. Med stort fokus på den gode service får du en uovertruffen frisøroplevelse, som du ikke har prøvet det før. Det kan også være, at du sidder på jobbet og skal til reception lige efter. Du har lige tid til at blive klippet, men det skal helst foregå i din arbejdstid. Intet problem. Johan Karl er din frisør i Århus V, som kommer, når du har tid i kalenderen.

Bestil klipning til flere og spar 50,- pr. mand

Hvor lækkert ville det lige være, hvis dig og gutterne skulle lade op til en bytur, og I gerne vil se fodbold på TV, samtidig med at I får bragt en frisør ud, som kunne klippe hele banden, så I ser sprøde ud til byturen? Hos Johan Karl er det muligt. I sparer desuden 50,- pr. mand, hvis I bestiller til flere ad gangen. Der er derfor al mulig grund til at bestille Johan Karl til at komme forbi, når du bestiller frisør i Århus V. Du sparer både tid, penge og får masser af værdi og bekvemmelighed. Det er et genialt koncept, som alle fyre vil klappe i hænderne over.

Få en god firmaaftale

Johan Karl tilbyder også firmaaftaler. Er I et firma, hvor I gerne vil spare nogle penge ved at gå flere sammen, har I mulighed for at få besøg af Johan Karl i arbejdstiden, eller lige når I har fri. Det er helt op til jer. Det er helt uforpligtende at få et godt tilbud på en frisør i Århus V hos Johan Karl, som kan komme ud til jer, når det lige passer ind i jeres program. Hvis I vil have en rigtig dygtig frisør, som klipper helt fantastisk, er det her et godt tilbud, der giver masser af værdi og frihed.

BOOK EN TID
FORSIDE
BOOK EN TID
KONTAKT