Tak for nu!

Johan:Karl har sidste arbejdsdag d. 28. maj 2021. Derefter venter nye eventyr.

Tak fordi I har været med til at gøre det muligt!

Herrefrisør i Aarhus

Står du og mangler en herrefrisør i Aarhus, der kan forvandle dit slidte hår til en lækker og glansfuld frisure, så er du kommet til det helt rette sted. Frisør Johan Karl kan forvandle dit hår og give det nyt liv, så du kommer til at se helt forrygende ud. Johan Karl er både en herrefrisør og en damefrisør, der cykler rundt i Aarhus og kan klippe dig, hvor du vil, og når du vil. Med Johan Karl får du en enestående mulighed for at få afprøvet et unikt og fantastisk smart koncept, som allerede er ved at blive meget populært blandt de århusianske borgere. Konceptet går ud på, at Johan Karl kommer hen til dig, uanset hvor du gerne vil klippes. Det kan både være hjemme hos dig, på dit arbejde eller et helt tredje sted. Det er helt op til dig, og du finder derfor ikke en mere fleksibel herrefrisør i Aarhus. Du booker blot en tid her på hjemmesiden, der passer ind i din tidsplan.

Herrefrisør med kompetencerne i orden

Johan Karl har gennem en 4-årig lang frisøruddannelse samt flere års erhvervserfaring tilegnet sig solide frisørkompetencer, og du og dit hår er derfor i fuldstændig trygge hænder, når du bestiller en tid hos ham. Kunderne, der allerede har benyttet sig af denne gode service, er ikke i tvivl. De har givet Johan Karl utrolig gode anmeldelser, hvilket vidner om et stærkt brand, og at kunderne er tilfredse med klipningen og den gode service. Netop dette er også noget af det, der bliver vægtet allerhøjest hos Johan Karl. Han sætter en ære i at opfylde sine kunders ønsker og gør sig altid umage for at ramme præcis det look, der bliver efterspurgt. Johan Karl har fingeren på pulsen og følger med i de nyeste trends inden for frisørbranchen. Når Johan Karl kommer ud til dig, får du altså en yderst kompetent frisør, der giver dig både en klipning, god service og en god oplevelse, så du får fuld valuta for dine penge.

Spar penge på flere klipninger på en gang

Ud over det unikke og yderst fleksible koncept med, at Johan Karl kommer hen til dig, uanset hvor du befinder dig, så har du rent faktisk også mulighed for at spare penge, hvis I er flere personer på samme lokation, der bestiller en tid sammen. I kan eksempelvis sidde en flok venner og hygge jer i ro og mag, mens I på skift kommer i den varme stol og får en god oplevelse med en lækker og flot klipning. Hvis I har brug for en herrefrisør i Aarhus og er tre eller flere personer på samme lokation, så koster det kun 275 kr. pr. klipning, hvor det normalt koster 325 kr. pr. klipning. Denne besparelse er bestemt også værd at tage med i sine overvejelser, da det på denne måde både er billigere, men bestemt også langt mere hyggeligt at blive klippet, når du eksempelvis kan hænge ud og se en fodboldkamp med vennerne, mens du bliver klippet.

BOOK EN TID
FORSIDE
BOOK EN TID
KONTAKT