Tak for nu!

Johan:Karl har sidste arbejdsdag d. 28. maj 2021. Derefter venter nye eventyr.

Tak fordi I har været med til at gøre det muligt!

JOHAN : KARL

Johan Karl er blevet etableret med det formål at gøre frisøroplevelsen fleksibel og meget lettere, i en travl hverdag hvor mange ting skal nås inden dagen er omme.

Starten på Johan Karl
Johan Karl blev etableret tilbage i vinteren 2015. Fra en centralbeliggende adresse midt i hjertet af Aarhus, nærmere betegnede Jægergårdsgade. Fra de første spekulationer omkring et innovativt brud på den ellers konservative og etableret frisørbranche, til den første udkørsel på en sen septemberdag samme år.

Mission
En ny puls, en ny nerve, der udspringer sig fra utallige indtryk igennem flere år i selv samme branche. Efter en 4 årig uddannelse og efter længere tid som fagudlært har vi reflekteret. Det har været med til, at sætte sit præg fra utallige indtryk og samtaler, som har gjort at vi har sat os en mission for at ændre den måde vi ”går” til frisøren på. Ligeledes er missionen også at gøre frisøroplevelsen bedre og lettere.

I en travl hverdag, hvor ting skal skematiseres for at kunne hænge sammen, kommer tanken og konceptet bag Johan Karl til sin ret. Missionen i Johan Karl er at lette forbrugerens hverdag, så i sidste ende at have mere tid til at dyrke dem selv og dem de har kært.

BOOK EN TID
FORSIDE
BOOK EN TID
KONTAKT