Tak for nu!

Johan:Karl har sidste arbejdsdag d. 28. maj 2021. Derefter venter nye eventyr.

Tak fordi I har været med til at gøre det muligt!

Frisør i Aarhus N (indenfor ringvejen)

Søger du en dygtig frisør i Århus N, som evner at yde en rigtig god service og leverer en eminent klipning, er Johan Karl lige den frisør, du søger. Med konkurrencedygtige priser, stor passion for sit erhverv og et storsmilende engagement får du en frisør i Århus N, som er blandt de bedste i hele byen. Med sit nye koncept rammer Johan Karl hovedet på sømmet, hvad angår at imødekomme de behov, som mange mænd nu engang har i forhold til bekvemmelighed og service. Med sit hidtil usete koncept tilbyder han at komme hjem til dig i privaten, på jobbet eller på hotelværelset, når du har tid og lyst. Hvorfor bestille tid og sidde i en salon med alle mulige fremmede, når du kan få bragt servicen lige til døren.

Oplev større komfort og service hos frisør Johan Karl

Leder du efter en skarp frisør i Århus N, som kan tilbyde lidt mere end det sædvanlige, kan du få den bedste service overhovedet hos Johan Karl. Her kan du nemlig sidde hjemme hos dig selv og bestille klipning til pausen i den fodboldkamp, du har ventet på at se hele ugen. Du kan lige nå at blive klippet, så du er klar til at gå ud senere. Denne form for service er ikke set før hos en frisør i Århus N, og det gør Johan Karl til en helt unik frisør, som formår at tænke ud af boksen og tilbyde noget helt ekstraordinært. Med sit skudsikre koncept tilbyder han den komfort og bekvemmelighed, som mange mænd efterspørger – og det bliver ikke nemmere end det. Du sparer masser af tid, og du kan lave det, du har lyst til imens.

Opnå grupperabat ved multibestilling

Er I flere, der ønsker at blive klippet i samme ombæring, har I mulighed for at få Johan Karl til at kigge forbi fx en eftermiddag, inden I skal videre ud at spise eller i byen. I bestiller bare i det ønskede tidsrum, og så får I klipningen bragt lige til døren. I opnår 50,- rabat pr. person, hvis I er flere, der bestiller på samme tid. På den måde sparer I både tid og penge og kan stadig hygge jer til en fodboldkamp på TV og drikke øl. Hos Johan Karl er det bekvemmeligheden og den gode service, der er i højsæde, hvorfor det giver rigtig god mening at bestille her, når du leder efter en rutineret og dygtig frisør i Århus N, som kan sit kram.

Høj kvalitet og kompetencerne i orden

Vil du have en talentfuld og rutineret frisør i Århus N, som kan klippe helt efter tidens trends og har fingeren på pulsen, er Johan Karl det oplagte valg. Ud over den uovertrufne service og komfort får du også en kompetent frisør, som klipper fantastisk og leverer virkelig høj kvalitet. Der er garanti for et godt resultat hver gang, og du har altid mulighed for at få masser af gode råd til, hvordan du kan få en pænere klipning, som klæder dig bedst. Johan Karl har masser af erfaring og deler gerne ud af sin inspiration, så du får det look, du gerne vil have.

BOOK EN TID
FORSIDE
BOOK EN TID
KONTAKT