Tak for nu!

Johan:Karl har sidste arbejdsdag d. 28. maj 2021. Derefter venter nye eventyr.

Tak fordi I har været med til at gøre det muligt!

Hjemmefrisør i Aarhus

Hvis du er træt af at bruge lang tid på at gå til frisøren og egentlig bare hellere vil være derhjemme eller hygge dig med dine venner eller veninder, så er det en rigtig god idé at læse med her. Johan Karl er nemlig en hjemmefrisør i Aarhus. At han er en hjemmefrisør vil sige, at han cykler rundt i hele Aarhus for at komme rundt og klippe sine fantastiske kunder lige dér, hvor de befinder sig. Det lyder da næsten for godt til at være sandt, tænker du måske. Men nej, det er skam rigtigt nok. Du kan blive klippet lige præcis, hvor du vil, og når du vil fra kl. 09-22 hver dag, hvis du bestiller en tid hos Johan Karl her på hjemmesiden. Hvis du ønsker det, kan du hurtigt og nemt bestille en tid her. Her kan du også finde priser på de forskellige klipninger. Du kan både få besøg af Johan Karl derhjemme, men han kommer også hellere end gerne forbi din arbejdsplads, hvis det passer dine behov bedre. Som virksomhed er det også muligt at lave en firmaaftale, hvor Johan Karl kigger forbi og klipper i arbejdstiden, eller lige når I har fri. Valget er helt op til jer, og sammen finder vi den bedste løsning.

Spar penge med en hjemmefrisør i Aarhus

Johan Karl kommer med et unikt koncept, og fleksibiliteten vil faktisk ingen ende tage. For at gøre det endnu nemmere for dig at blive klippet, er det muligt at booke tider til flere personer på samme lokation, så du sagtens kan sidde og se en fodboldkamp eller drikke en kop kaffe med vennerne eller veninderne, selvom flere af jer skal klippes. Rent faktisk kan I også spare penge, hvis I er flere, der booker en tid på samme lokation. Når I er tre eller flere, der booker tider på samme lokation, så kan I spare hele 50 kr. per person, og det er bestemt også værd at tage med i sine overvejelser. Det er altså den perfekte løsning, da du på denne måde ikke behøver at lægge dine planer om eller aflyse dem blot for at skulle tage til frisøren.

Der er en smule forskel i priserne på de forskellige klipninger hos Johan Karl, hvor dameklip er en smule dyrere end herreklip. Børneklip er det billigste, og Johan Karls koncept er faktisk blevet taget imod med åbne arme hos rigtig mange børnefamilier i Aarhus. Det, at Johan Karl er en hjemmefrisør i Aarhus, gør, at børnefamilier kan blive klippet regelmæssigt, når alle familiemedlemmerne er kommet hjem fra arbejde, skole, sportsaktiviteter og så videre, hvor almindelige saloner normalt har lukket. Uanset hvem du er, eller hvor du gerne vil klippes, så kan du være helt sikker på én ting – Johan Karl kommer altid smilende til dig og sørger for, at du får en professionel klipning, der afspejler lige netop det look, du gerne vil have. Johan Karl gør en dyd ud af altid at yde ekstraordinær service og skabe en unik frisøroplevelse lige der, hvor du eller I er.

BOOK EN TID
FORSIDE
BOOK EN TID
KONTAKT